Een stoer mannenkapsel, lang haar, vrouwelijk kort, geverfd, highlights, stijl of krul alles is mogelijk zolang het jou maar ondersteund.

Ik probeer zo goed mogelijk naar je te kijken en te luisteren om voor jou je gewenste kaspel te creëren, en als iets niet mogelijk is of niet geschikt is dan vertel ik jou dat ook en ga in overleg wat wel de mogelijkheden zijn.

Ik werk met het merk Jungle Fever voor de mooiste kleuren.

De Jungle Fever Hair Colour Cream is geformuleerd met de laagst mogelijke ammoniak niveaus dankzij extra pure microchromatron pigmenten die een diepe penetratie van de kleurmoleculen en de hoogste zorg voor de haarstructuur garanderen. Deze permanente kleurcrèmes zijn verrijkt met palmboomolie, en antioxidanten zoals vitamine A, E, D en K, die het haar natuurlijke elasticiteit, volume en glans geven. De haarschacht wordt gevoed en een totaal nieuw leven inblazen. 

 

Kenmerken van de Jungle Fever Hair Colour Cream

 

  • Permanente haarverf
  • Laag amoniak niveau
  • Ontwikkeld met Chemiluminescence Micro-Chromatron Technology™
  • Verrijkt met palmboom olie
  • Bevat antioxidanten
  • Geeft het haar elasticiteit, volume en glans
  • Voedt de haarschacht

Jungle Fever justTen 

Jungle Fever justTen is de nieuwe lijn van Jungle Fever permanente haarkleuring die slechts 10 minuten inwerktijd nodig heeft. Je leest het goed, in slechts 10 minuten kun je een prachtige kleurresultaat behalen met Jungle Fever justTen. Deze innovatieve formule verrijkt met gember extract zorgt voor totale grijsdekking en een langdurig resultaat. Jungle Fever justTen is een lijn met 25 glanzende tinten. Het ginger extract in de formule zorgt voor een uitstekende verzorging van het haar.

De Jungle Fever justTen is ontworpen voor de moderne vrouw met duizenden verplichtingen van het alledaagse leven die geen tijd heeft om twee uur lang bezig te zijn met haarkleuring.

De Jungle Fever justTen bevat geen parabenen, siliconen, ammoniak, fosfaat, formaldehyde of SLS/SLES. De justTen is 100% Vegan.

Deze unieke haarkleuring bevat "Pure Pigment Complex", dat glanzend haar in slechts 10 minuten garandeert. Het gember extract in deze formule houdt vrije radicalen tegen en revitaliseert het haar. Gember is ook antiseptisch en ontstekingsremmend. De justThen van Jungle Fever is veilig voor het haar en huid.